Prenumerera på USA-serier! Picasso Triggerfish  
Butiken | Beställningsvillkor | Månadens tips | USA-prenumerationer | Förvaring | Ordlista | Länkar | Sök
   Welcome to Seriebörsen! Bienvenu(e) à Seriebörsen!   

Speltillbehör Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning

 

E-post


PRESENTTIPS!

Känner du någon som fyller år? Har du något att fira? Här finner du förslag på ett antal unika presenter och glassiga gåvor som även passar den som tror sig ha allt. Ge bort något oväntat den här gången!

I listan nedan finns både serier och spel blandat. Titta gärna igenom våra lagerlistor (menyn till vänster) för fler presentidéer - särskilt sidan med prylar!

OBS! Porto tillkommer förstås på allt som inte hämtas i butiken. Se beställningsvillkoren. Dollarkursen kan variera, vilket påverkar priserna. Sidan uppdaterad 2018-03-27.

 
Serier   |   Familjespel   |   Samlarkortspel   |   Prylar   |   Till sidans topp

Yoko Tsuno 1 - Från Jorden till Vinea

Yoko Tsuno 1 - Från Jorden till Vinea

Japanska elektroingenjören Yoko Tsuno är tillbaka! Danska förlaget Cobolt ger ut albumen i samlingsvolymer med tre album i varje, dock inte i kronologisk ordning, utan tematisk. Första samlingen har Vinea som tema och innehåller albumen Närkontakt i jordens inre, Vulcanus smältugn och Vineas tre solar, plus extramaterial. Andra samlingen heter I mittens rike och innehåller kinesiska äventyr som inte tidigare givits ut i Sverige: Draken från Hongkong, Den himmelska djonken och Dimmornas pagod. Tredje samlingen, Vinea i fara, fokuserar på planeten Vinea i äventyren Ljuset från Ixo, Jätteinsekterna och Ärkeänglarna från Vinea.
På svenska.

300:- (första volymen)

 

 

The Walking Dead: Here's Negan!

Vare sig du följt tv-serien eller läst seriealbumen har du säkerligen stött på den hemske Negan och hans taggiga basebollträ Lucille. Men vem var han innan samhället bröt samman och alla zombies dök upp? I det här albumet får du veta. Om du vågar.
Inbunden. På engelska.

200:-

The Walking Dead: Here's Negan!

 

Linda och Valentin - samlade äventyr 1

Linda och Valentin - samlade äventyr

Äntligen är den klassiska serien Linda och Valentin tillbaka i en svensk nyutgåva. Komplett och kronologisk därtill i tjocka volymer med hårda pärmar. Det är danska förlaget Cobolt som står bakom den svenska satsningen, och bakom nyöversättningen står Björn Wahlberg som tidigare nyöversatt Tintins äventyr. Totalt finns sju volymer i serien.
På svenska.

300:- (första volymen)

 

 

Saga

Den här serien har det mesta: kärlek över rasgränser, krig som omfattar en hel galax, en födsel, familjedrama, episk SF med fantasyinslag och massor av humor. Brian K. Vaughn är en skicklig berättare och Fiona Staples är en fantastisk tecknare som får alla Vaughns knäppa idéer att se fullkomligt självklara och realistiska ut, vare sig de gäller sex, kärleksgnabb, prisjägare, spöken som agerar barnvakt eller träd som är rymdskepp. Och det är bara toppen på isberget.
På engelska.

Volume 1: 90:-

Deluxe edition inbunden (samlar tre album) 450:-

Saga volume 1

 
Lady Mechanika volume 1

Lady Mechanika

Steampunk + SF + mordgåtor, typ. Lady Mechanika är delvis människa, delvis utrustad med mekaniska delar. Hon är bra på att hantera skjutvapen och arbetar som detektiv i England, cirka år 1900. Hon lider av minnesförlust och får sakta veta saker om sitt förflutna som varit höljt i dunkel. Seriens skapare, Joe Benitez, är en driven tecknare och hans kärlek till steampunk-genren lyser igenom på varje sida.

Volume 1 (första albumet) 200:-

 

Anomaly

Den klassiska kampen mellan gott och ont, för att överleva på en främmande planet, för att förena olika viljor och visioner äger rum i en framtid där företag styr mänsklighetens öde, militären har makten och utforskandet av nya planeter är en ursäkt för att förslava de intelligenta varelser som lever där. Bara ett fåtal idealister vill närma sig andra kulturer i fredliga syften. Eller har de andra baktankar?
Anomaly är en helt unik läsupplevelse. Den är en gigantisk seriebok (graphic novel), 42 x 30 centimeter stor med hårda pärmar och 370 sidor lång. Alla sidor är ursnyggt målade i CGI-stil och boken är interaktiv via en AR-app. Seriemediet när det är som bäst, helt enkelt!
På engelska.

750:-

Del 2 finns ute - Anomaly: The Rubicon 500:-

Anomaly
 

 
The Legend of Zelda - Manga Box Set

The Legend of Zelda - Manga Box Set

Alla tio manga-volymerna i en samlingsbox! Ett måste för alla Zelda-fans. Innehåller Ocarina of Time part 1 & 2, Majora's Mask, Oracle of Seasons, Oracle of Ages, Four Swords part 1 & 2, The Minish Cap, A Link to the Past och Phantom Hourglass.
På engelska.

760:-

 

Fullmetal Alchemist - Complete Box Set

Alla tjugosju mangavolymerna i en snygg box med bärhandtag. Innehåller även en bok (The Ties That Bind) och en dubbelsidig poster! Den perfekta presenten för Fullmetal Alchemist-älskaren.
På engelska.

1760:-

Fullmetal Alchemist - Complete Box Set

 


 

Serier   |   Familjespel   |   Samlarkortspel   |   Prylar   |   Till sidans topp

Bunny Kingdom

Bunny Kingdom

Richard Garfield, skapare av RoboRally, King of Tokyo och Magic: the Gathering, är tillbaka med ett nytt brädspel. Freden har kommit till kaninernas kungadöme. Sprid dina kaniner över landet, samla resurser och bygg städer som kan förstärka din kanin-klans inflytande. Plocka på dig kort som ger dig olika fördelar och smöra för högt uppsatta kaniner som kan ge dig extra vinstpoäng i slutet av spelet.
För 2-4 spelare. Regler på engelska.

480:-

 

Exit: The Game

Spänning för de lite äldre i familjen! Vinnare av Kennerspiel des Jahres 2017 och tillhör den nya spelkategorin rymningsspel, ungefär som ett Escape Room i en ask. Ta er ut ur ett rum eller en byggnad inom angiven tid (oftast en timme) genom att lösa pussel, knäcka koder och klura ut vad ledtrådarna betyder. En rejäl utmaning av kreativiteten och slutledningsförmågan. Exit är ett spel som bara kan spelas en gång, men som ger en oförglömlig upplevelse!
Sex olika varianter finns: The Polar Station, The Secret Lab, The Forgotten Island, The Forbidden Castle, The Abandoned Cabin och The Pharao's Tomb.
Papper, penna och sax är bra att ha inom räckhåll.
Regler på engelska. För 1-6 spelare från 12 år.

200:-

Exit: The Game

 

Talisman revised 4th edition

Talisman

Ett klassiskt brädspel (första utgåvan kom 1983) med fantasy-tema. Du kontrollerar en hjälte som ska finna och erövra the Crown of Command. Färden dit är äventyrlig och farlig, bara med hjälp av styrka, mod, intelligens och några lyckosamma tärningskast kan du nå målet, överleva den sista prövningen och besegra dina medtävlare.
Reviderade fjärde utgåvan (revised 4th edition).
För 2-6 spelare.

620:-

 

Gipf

Abstrakt strategispel med nyskapande utformning. Spelarna turas om att lägga en bricka på brädet tills en av dem har fyra brickor i rad. Då tar denne bort sin rad och fångar de av motståndarens brickor som ligger i linje med den. Målet är att skapa fyra-i-rad-rader till dess att motståndaren inte har några fler brickor att lägga ut, eller inte har några brickor kvar på brädet. Överraskande vändningar och obegränsade spelmöjligheter både för nybörjare och mer inbitna strateger.
Regler på engelska. För två spelare från 10 år.

340:-

Fler spel i samma serie finns på GIPF project-sidan!
Seriebörsen har även klassiska brädspel, som mahjong, shogi och schack.

Gipf  

Bandu

Bandu

Bygg med klossar! Spännande spel där du ska bygga ett torn av vita och röda träbitar på en liten startplatta. Flera varianter finns i regelhäftet, men den vanligaste är att spelarna bygger på var sitt torn och den vars torn står kvar längst/rasar sist vinner. Träbitarna kan väljas med tärning, auktioneras ut eller bara dras ur en påse. Inget spel för den darrhänte, men definitivt ett spel som främjar fingerfärdighet och kreativitet. Och sen är det ju så kul att få leka med klossar ibland!
Även känt som Bausack.
För 2-6 spelare från 6 år. Regler på svenska.

320:-

 


 

Serier   |   Familjespel   |   Samlarkortspel   |   Prylar   |   Till sidans topp

Pokémon

Pokémon har fascinerat flera generationer, både på tv, i kortspelsform och genom appen Pokémon Go. Intresset för kortspelet ökar och utbudet av bra lekar, boxar och tins är stort. Se Seriebörsens kortspelssida för det aktuella sortimentet!

Boosterpaket 45:-
(3 stycken för 120:-)
Spelklar lek från 130:-
Box med boosters och glitterkort från 240:-

Pokémon TCG  

Ultra-Pro Premium Pro-Binder

Ultra-Pro Premium Pro-Binder

Perfekt till samlingen med Pokémon-kort! Albumet har tjugo blad med 9 + 9 kortplatser, så det rymmer 360 kort i plastfickor. Svarta mellanskikt gör att korten syns bra. Sidomatade kortplatser, så det är ingen risk att korten åker ut när du hanterar altumet. Ett stadigt resårband håller ihop albumet. Vadderad pärm i ultramjukt fuskläder ger lyxig känsla. Pricken över i är Pikachu-reliefen på framsidan.

Sänkt pris 230:-
(ordinarie 290:-)

 

Final Fantasy Trading Card Game

Det populära datorspelet Final Fantasy har blivit ett samlarkortspel! Börja med en färdig lek från FFVII, FFIX, FFX eller FFXIII. Bygg sedan på med boosterpaket för att skapa den lek du tycker är bäst och kör mot dina kompisar. Titta gärna på kortspelssidan för att se vad vi har inne!

Spelklar lek 140:-
Boosterpaket (Opus II och III) 45:-
(3 stycken för 125:-)

Final Fantasy trading card game  

Yu-Gi-Oh! trading card game

Yu-Gi-Oh! Trading Card Game

Yu-Gi-Oh! håller ställningarna som ett av de populäraste samlarkortspelen. Seriebörsen har alltid några bra färdiga lekar och flera sorters boosterpaket i lager. Ibland finns även special-lådor med bosterpaket och glitterkort och kanske en spelmatta. Se kortspelssidan för det aktuella utbudet!

Nybörjarlek 120:- (för den som vill börja spela; Link Strike syns till höger på bilden
Spelklar lek 110:- (Structure Deck för den som redan kan spelet, som Cyberse Link och Wave of Light)
Boosterpaket 40:-
(3 stycken för 110:-)

 

Magic: the Gathering

Det första, största och äldsta samlarkortspelet.
Till den senaste expansionen finns vanliga boosters (15 kort i blandade färger) och ibland även färdigkonstruerade lekar (61 kort plus två boosterpaket) och presentpaket (Bundle) med tio boosterpaket, 40 länder, en livräknare (spindown d20), en kortlåda samt en komplett kortguide med färgbilder. Boosterpaket till de senaste 4-5 expansionerna kan också finnas i lager. Se boostersidan för aktuellt utbud.

Booster 35:- | 3 stycken för 100:-

Magic: the Gathering

 

Magic: the Gathering Masters 25

Magic: the Gathering - Masters 25

Magic fyller 25 år i år och firar detta med att ge ut ett specialset, Masters 25, där varje booster innehåller ett glitterkort. Varje set i Magics historia, från Alpha till Rivals of Ixalan, representeras av minst ett kort. Masters 25 är speciellt framtaget för att användas till draft. Varje låda innehåller 24 boosters vilket är perfekt för åtta spelare (eller räcker till två drafter för fyra spelare). Men även enstaka boostrar innehåller kraftfulla kort som passar in i nästan vilken lek som helst. Återse gamla favoriter och hitta nya!

Booster 100:-
Boosterlåda 2400:- (24 boostrar + 2 stycken Iconic Masters-boostrar som bonus)

 


 

Serier   |   Familjespel   |   Samlarkortspel   |   Prylar   |   Till sidans topp

Tärningsmugg med tärningar


Tärningsmugg av rött fuskläder med svart, sammetsklädd insida som dämpar ljudet av tärningarna som rullar runt. Drakemblem i guld på utsidan. Höjd: 9 cm. Diameter: 7,5 cm. Sex matchande röda sexsidiga tärningar medföljer. Perfekt för rollspel, brädspel, Yatzy, lottoraden ...

60:-

Dice cup with dice  
The Walking Dead: Michonnes katana

The Walking Dead: Michonnes katana

Katanan är ett vapen som har sett mycket action i tv-serien The Walking Dead när Michonne har tagit sig an zombisar till höger och vänster. Den här rekvisitakopian i tålig plast är dock trubbig och tänkt för rollspel eller att bara ha på väggen som en cool pryl. Levereras med mörkrött fodral (svärdskida). Alla vackra detaljer är korrekt återgivna från tv-serien, som lindningen kring handtaget (tsuka ito) och trippel-halvmåne-symbolerna på bladet. Svärdet är komplett, så när som på remmen att fästa i skidans två D-ringar av metall (knyt dit ett snöre, konvertera ett gammalt bälte, använd en gitarr-rem eller virka något).
Svärdet är 88 cm långt (91 cm med skidan).

320:-

 

Weyland Messenger Bag

Praktisk väska i tåligt canvastyg. Klargul (syns bra i mörker) med Weyland Corporations logo på sidan. Blixtlåsförsedd ficka inuti det stora invändiga utrymmet samt ficka i locket. Presenten för den som gillar Prometheus-filmen (och kanske även Aliens- och Predator-filmerna) och behöver en stilig väska till jobbet eller skolan!

280:-

Weyland messenger bag

 

 


    

Svenskt Manga USA-album USA-serier Begagnade album Samling styckas Serier på andra språk Nyinkommet Magic: the Gathering Kortspel Miniatyrspel Brädspel Förvaring Speltillbehör Prylar DVD & video Böcker Andra tidskrifter Köpes Lagerrensning